Buiten Schoolse Opvang De Strandjutter

Schooltijden sluiten vaak niet aan op werktijden. En wie heeft er ruim twaalf weken vakantie per jaar? Gelukkig is er de buitenschoolse opvang (BSO) van SJWB. Hier kunnen kinderen buiten schooltijd en in de vakanties naar hartenlust op avontuur met hun vriendjes en vriendinnetjes.

BSO de Strandjutter is gehuisvest in CBS Wakersduin en ligt op slechts een paar honderd meter van het strand en de duinen. 
De Strandjutter maakt gebruik van twee lokalen, een gang, gymzaal en buitenspeelplein. Op dit plein kunnen de kinderen van alles doen: voetballen, klimmen, basketballen, tafeltennissen of fietsen.
Wanneer alle kinderen uit school komen, wordt er iets gegeten en gedronken. Hierna is er een activiteit. Hier mogen de kinderen aan deelnemen, maar ze mogen ook iets voor zichzelf gaan doen. De kinderen die huiswerk moeten maken, worden  waar nodig geholpen. Omdat de locatie dicht bij het strand en de duinen ligt, wordt hier ook regelmatig een uitstapje naar toe gemaakt. De leidsters willen vooral dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich thuis voelen bij de opvang. 

Aan het einde van de middag wordt met de kinderen fruit gegeten en van 17.00-18.00 uur worden de kinderen weer opgehaald. Is dat niet haalbaar? Dan is er ook de mogelijkheid voor opvang tot 18.30 uur.

Op woensdag, vrijdag en in vakanties zitten de Strandjutter kinderen op locatie de Duintop.

Er is ook voorschoolse opvang vanaf 07.30 uur mogelijk bij de Strandjutter.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom voor een rondleiding in de BSO en een kennismaking met de groepsleidsters. Of kijk op www.sjwb.nl.