Stel cookie voorkeur in

Aanmelden nieuwe leerlingen

Informatie en afspraak

Ouders die zich vrijblijvend willen laten informeren over het onderwijs op Wakersduin, kunnen daarvoor een afspraak maken met de directie van de school. 

Hetzelfde geldt voor de aanmelding van kinderen. U kunt een afspraak maken via directie@wakersduin.net of telefoonnummer 071-3611314.

Inschrijven

Wanneer u een afspraak hebt gemaakt, ontvangt u een vragenlijst. Deze vragenlijst is bedoeld om te kunnen beoordelen of wij aan de onderwijsbehoeften van uw kind kunnen voldoen. De vragenlijst neemt u mee naar het kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek krijgt u een formulier mee om uw kind aan te melden. Als u besluit uw te kind naar onze school te laten gaan dan kunt u het formulier ‘Verzoek tot inschrijving’ op school inleveren. U ontvangt bericht of uw kind geplaatst kan worden en wanneer.

De formulieren verzoek tot inschrijving en vragenlijst nieuwe leerlingen kunt u in de kolom hiernaast ook downloaden. Inschrijving en plaatsing zal alleen plaatsvinden na een gesprek met de directie.

Wendagen

Ongeveer vijf weken voor de vierde verjaardag van uw kind, neemt de leerkracht van groep 1 contact met u op om de ‘wendagen’ voor uw kind in de klas af te spreken.

 

Verzoek tot inschrijving

Formulieren nieuwe leerlingen.